Nyheter

HMS Industrial Networks lanserar Solution Partner Program

HMS:s Solution Partners hjälper sina kunder att omvandla data till värde för Industrial IoT-applikationer. HMS Industrial Networks lanserar HMS Solution Partner Program, ett globalt program där HMS och dess Solution Partners går samman för att möta det växande behovet av smarta IIoT-lösningar bland kunder inom alla industriella branscher.

Genom att integrera sin IoT-mjukvara med HMS-beprövad hårdvara, hjälper HMS:s Solution Partners kunderna att samla, övervaka, bearbeta och analysera data från industriella enheter, maskiner och system. Detta görs på ett enkelt och säkert sätt och löser affärskritiska utmaningar för kunderna. Partners som går med i programmet drar fördel av att arbeta med produkter från HMS:s ledande märken Anybus®, IXXAT® och eWON®.

– Tack vare HMS Solution Partner Program kommer våra kunder att dra nytta av IIoT-lösningar som hjälper till att förbättra deras insikt och verksamhet. Kombinationen av HMS-hårdvara och våra partners IoT-programvara är en perfekt grund för smarta och säkra end-to-end-lösningar för övervakning, rapportering, analys, underhåll och mer. Tillsammans med våra kompetenta partners gör vi det lätt för kunderna att extrahera värde från industriella data, säger Hans Larsson, CCO på HMS Industrial Networks.

HMS Solution Partner Program kommer officiellt att lanseras i HMS:s monter (5-110) på SPS IPC Drives-mässan i Nürnberg, Tyskland, 27-29 november 2018, där utvalda Solution Partners presenterar sina lösningar tillsammans med HMS.

Staffan Dahlström, VD för HMS Industrial Networks kommenterar:

– HMS står för Hardware Meets Software™ och det här är verkligen kärnan i HMS:s Solution Partner Program där vår långa erfarenhet av industriell datauppkoppling möter våra partners förmåga att använda industriella data för att leverera innovativa IoT-lösningar till kunder över hela världen. Detta nya partnersystem är ett viktigt steg för HMS relaterat till IIoT.

HMS Industrial Networks
HMS Industrial Networks är den ledande oberoende leverantören av produkter för industriell kommunikation inklusive fjärrhantering. HMS utvecklar och tillverkar lösningar för anslutning av automationsenheter och system för industriella nätverk under varumärkena Anybus, IXXAT och eWON.