Nyheter

Försäljningen startad av SEATs stora SUV – SEAT Tarraco

Nu öppnar förförsäljningen av SEATs stora SUV – SEAT Tarraco. Priset för nya SEAT Tarraco startar på 264.900:-

I standardutrustningen märks bland annat SEAT Digital Cockpit, Full LED, Front assist med fotgängarskydd och Lane assist. SEAT Tarraco är den första modellen från SEAT med eCall funktionalitet.

SEATs stora SUV har upp till 7 säten. Inledningsvis går Tarraco att beställa i Style eller Xcellence utförande och fem olika motoralternativ finns tillgängliga.

Tarraco Style 1.5 TSI 150 264 900:-
Tarraco Style 2.0 TDI 150 284 900:–
Tarraco Style 2.0 TDI 150 DSG7 4Drive 324 900:–
Tarraco Xcellence 2.0 TSI 190 DSG7 4Drive 349 900:–
Tarraco Xcellence 2.0 TDI 190 DSG7 4Drive 364 900:–

I Sverige är modellen 5-sitsig som standard och 7-sitsversion, med en extra sätesrad längst bak, finns som tillval. I standardutrustningen hos Tarraco ingår för samtliga modeller bland annat SEAT Digital Cockpit och Full-LED strålkastare. På säkerhetssidan finns t ex Front Assist med fotgängarskydd, Lane Assist och eCall som standard. SEAT Tarraco har 3-årig fabriksgaranti, med maximal total körsträcka om 9000 mil.

Trots att nya Tarraco är 4 735 mm lång och 1 658 mm hög, vilket erbjuder imponerande innermått, ger den utvändiga designen ett lätt och smidigt intryck. Nya Tarraco använder 100% LED-teknologi för både exteriör och interiör belysning som standard på både Xcellence och Stylemodellerna.

Tarraco är den senaste modellen i SEATs produktoffensiv och blir med sitt nya designspråk och avancerade teknik märkets nya flaggskeppsmodell. Nya SEAT Tarraco är designad och utvecklad av SEAT i Barcelona medan produktionen sker i Wolfsburg. Designen är progressiv och elegant och trots sin storlek bjuder Tarraco på en dynamisk och smidig körupplevelse, samtidigt som den kan ta sig an alla vardagens utmaningar. SEAT Tarraco är den första modellen som visar inriktningen för SEAT’s nya designspråk de kommande åren.

Foto: SEAT