Nyheter

DAF LF utses återigen till ”Fleet Truck of the Year”

För det andra året i rad har DAF Trucks fått utmärkelsen ¨årets lastbil¨ i Storbritannien för sitt marknadsledande DAF LF-distributionsområde vid 2018 Commercial Fleet Awards. Det är den femte gången det här året som DAF har fått en topputmärkelse på marknader över hela Europa.

Mot hård konkurrens uppträdde DAF LF triumferande för sin mångsidighet, tillförlitlighet och allsidighet gentemot operatörer. Detta tillsammans med ett starkt stöd från DAF. Domare sade: ”LF behöll sin titel som ¨Fleet Truck of the Year ¨ igen och röstades fram som favoritlastbil. LF: s mångsidighet i stadsmiljöer är en avgörande funktion, medan den rymliga hytten och den raffinerad körupplevelse gör den till en stark favorit hos förare. Starkt stöd från DAF, plus tillförlitlighet och låga driftskostnader borgar för ett oslagbart paket.

DAF Lastvagnar Premium XF-serien – tillsammans med CF-serien – röstades i första hand som ¨International Truck of the Year 2018¨ och mottog därefter ¨National Truck of the Year¨ -utmärkelser i Polen, Slovakien, Slovenien och Nordirland.

– Vi är naturligtvis stolta över att vinna igen”, säger Richard Zink, Marketing and Sales direktör och styrelseledamot i DAF Trucks och i närvaro av ett sådant erkänt företag. Med tävlingen i den här kategorin har vår LF bevisat sig vara den bästa lastbilen igen.