Nyheter

Southcos nya Mini Slide Latch levererar säker låsning för begränsade utrymmen

Southco har utökat sin A3 Slide Latch-serie med en ny version som är 35 % kortare än Southcos minsta A3-produktserie, vilket ger pålitlig prestanda för tillämpningar där utrymmet är avgörande. Mini A3 Slide Latch är lämplig för de minsta tillämpningarna, inklusive rackmonterade servrar, bilpaneler och olika inkapslingar.

Southcos A3 Mini Slide Latch ger en intuitiv slide-to-open och push-to-close-funktion, vilket garanterar pålitlig prestanda under hela livscykeln. Denna slitstarka plastspärr är konstruerad av korrosionsbeständigt material för att uppfylla kraven på UL94-HB eller UL94-V0. Mini A3 Slide Latch har enkel snap-in-installation och finns i två paneltjocklekar, vilket ger en pålitlig lösning för ett brett utbud av tillämpningar.

– A3 Mini Slide Latch ger en kostnadseffektiv lösning för små inkapslingar som både är lätt att installera och enkel att använda. Det nyaste tillägget till Southcos push-to-close-linje erbjuder hållbar prestanda och intuitiv drift, vilket ger en värdefull förlängning till A3-produktfamiljen, säger Global Product Manager Cynthia Bart.