Nyheter

Anders Østergaard Hansen ska leda Logicenters danska investeringsteam

Med ambitionen att stärka organisationen ytterligare tillsätts nu Anders Østergaard Hansen att leda Logicenters investeringsteam i Danmark. Han kommer därmed ansvara för Logicenters logistikinvesteringar och kapitalförvaltning i Danmark.

Logicenters ambition för kommande år är att ytterligare stärka den ledande positionen inom moderna logistikanläggningar i Norden. Anders Østergaard Hansen kommer att arbeta för att ytterligare stärka Logicenters närvaro och erbjudande på den danska marknaden.

Anders Østergaard Hansen har arbetat som Investment Manager på NREP i två år. Nu tar han över rollen på Logicenters. Tjänsten innebär ett heltäckande ansvar för investeringar ochkapitalförvaltning i Danmark. Med en bakgrund hos the LEGO Group och McKinsey & Co, harAnders Østergaard Hansen med sig god investeringsförmåga och en affärsanalytisk expertis.

Med hjälp av hans arbete kommer Logicenters fortsätta ligga i framkant för utveckling av moderna logistikanläggningar.

– Vi har höga ambitioner när det kommer till att utveckla Logicenters verksamhet för att bättre kunna stötta våra hyresgäster. Det kräver att vi jobbar med de bästa personerna och Andersär en av dem. Med hans ledarskap och expertis inom affärsutveckling är han en viktig tillgångoch jag är glad att han nu ingår i vårt team, säger Matthias Kettelhoit, Commercial Head påLogicenters.

Bilden:
Anders Østergaard Hansen ska leda Logicenters investeringsteam i Danmark.