Nyheter

Fri surf vid tågförseningar

Om några dagar väntas årets största trafikhelg och Halebop står redo att underlätta för sina kunder vid frustration och tristess. För andra året i rad erbjuder nämligen Halebop de tågresenärer som drabbas av förseningar fri surf.

– Det vi hoppas mest på är att alla kommer fram i tid till sina nära och kära, men för de som inte gör det ser vi till att de i alla fall kan surfa, chatta eller spela under tiden, säger Johanna Sahlman, marknadschef på Halebop.

Med hjälp av Trafikverkets data om förseningar i tågtrafiken och digitala storbildstavlor kan Halebop i realtid kommunicera med sina kunder. Är tåget 15 minuter försenat eller inställt syns annonsen och alla Halebopkunder kan då få 1GB fri surf genom att skicka ett sms.

– Förra året var första gången vi testade förseningssurf och det blev en succé, så nu kör vi igen. Vi vill vara schyssta mot våra kunder och märker vi att de efterfrågar eller gillar något vi gör, fortsätter vi gärna med det, säger Johanna Sahlman.

Förseningssurf gäller under perioden från den 20 december till den 20 januari och går att användas två gånger per kund. Genom att sms:a ”TÅG” följt av tågnumret till Halebop på nummer 4433, får man som kund 1GB kostnadsfri surf.