Nyheter

HCL Technologies blir Microsoft Azure Expert Managed Service Provider-partner

 Det globala teknologiföretaget HCL Technologies (HCL) meddelar idag att företaget har blivit Microsoft Azure Expert Managed Service Provider (MSP)-partner. Azure Expert MSP-programmet erkänner HCL Technologies satsningar på utbildning och teknologi, för att hjälpa Azure-kunder att nå framgång.

HCLs kvalifikation som partner för programmet baseras på företagets omfattande företagstjänster, med fokus på digital transformation och molnteknologi. Dessa tjänster inkluderar att hjälpa organisationer att utforma native cloud-lösningar, modernisera äldre applikationer, möjliggöra nya digitala och analytiska lösningar, samt skapa IoT-anpassade plattformar. I egenskap av Azure Expert MSP-partner kommer HCL att utöka sin synlighet och räckvidd i Microsoft-ekosystemet för att kunna leverera de slutkundstjänster som de erbjuder företag i form av konsulting, migration och drift.

– I dessa intressanta tider, med enorma möjligheter i native cloud-världen, är HCL mycket stolta över att fördjupa samarbetet med Microsoft. Microsoft Azure Expert Managed Service Provider-erkännandet är ett resultat av HCLs engagemang för att bygga och etablera starka kundrelationer, säger Kalyan Kumar, Corporate Vice President och CTO, IT Services, HCL Technologies. Detta är även en återspegling av HCLs strategi att satsa på att utveckla kunskaper, kompetenser, partnerskap och lösningar, som hjälper kunderna att möta sina mest utmanande affärs- och teknikutmaningar.

– Partners spelar en central roll i Microsofts utveckling för att stödja företag i deras digitala omvandlingsprojekt. HCL Technologies har satsat på att bygga upp djupgående Azure-kunskaper och tjänster och vi är glada över att erkänna HCL som Microsoft Azure Expert Managed Service Provider, säger Gavriella Schuster, Corporate Vice President, One Commercial Partner (OCP), Microsoft Corporation.