Nyheter

Eva Kimborn Heivert ny VD för Circle K Sverige

Eva Kimborn Heivert har idag utsetts till ny VD för Circle K Sverige AB. Hon efterträder Morgan Wiktorsson och kommer närmast från en befattning som Senior Vice President Sales & Marketing i den europeiska organisationen. Eva tillträder som VD den 15 januari 2019.

– Jag är mycket glad och nöjd över att Eva Kimborn Heivert tackat ja till rollen som VD för
Circle K i Sverige. Eva är en stark ledare med högt fokus på resultat. Hennes bakgrund, erfarenheter och engagemang är en enorm styrka för att driva vår verksamhet framåt, säger Hans-Olav Høidahl, Executive Vice President Scandinavia.

Eva har en omfattande bakgrund från detaljhandeln med över 20 års erfarenhet från både Statoil, ICA och Circle K. Hon har haft olika ledande roller inom koncept, kategori, marknadsföring, prissättning och formatutveckling.

– Det känns både roligt och spännande att ta mig an uppgiften att leda Circle K Sverige framåt. Vi har både utmaningar och möjligheter framför oss i en bransch som står inför förändring. Vår framgång är resultatet av att arbeta tillsammans och jag ser väldigt mycket fram emot att leda den svenska organisationen vidare, säger Eva Kimborn Heivert, tillträdande VD för Circle K Sverige.