Nyheter

Alfa Romeo Sauber F1 Team utökar partnerskapet med PR-partnern Interroll

Alfa Romeo Sauber Formel 1 (F1) Team meddelar att man förlänger sitt PR-partnerskap med Interroll.

Det framgångsrika samarbetet mellan de två företagen inleddes 2012 med målet att optimera lagets logistikprocesser, en avgörande faktor för att fungera framgångsrikt på F1-toppen.

– Vi är glada att utvidga vårt långvariga samarbete med Interroll, säger Frédéric Vasseur, Team Principal Alfa Romeo Sauber F1 Team och CEO för Sauber Motorsport AG. Med vårt samarbete som varit framgångsrikt sedan 2012 fortsätter vi att optimera våra logistikprocesser som är en viktig nyckel till framgång i Formel 1. Vi ser fram emot att göra ytterligare framsteg tillsammans.

– Interroll är glada att kunna fortsätta det framgångsrika partnerskapet med Alfa Romeo Sauber F1 Team. Vi värdesätter fokus på kvalitet, effektivitet och innovation hos Sauber. Utbyten och gemensamma evenemang inspirerar oss och våra kunder om och om igen, tillägger Jens Karolyi, Interrolls Senior Vice President Corporate Marketing and Culture. Utöver sport sätter Sauber återigen nya standarder inom teknikutveckling.