Nyheter

Johanna Osbeck ska Utveckla Sigmas Verksamhet inom Inbyggda System

Sigma Technology Development har erbjudit tjänster inom FoU i 20 år. Företaget var ett av de första ledande konsultbolagen som arbetade med aktiv säkerhet, uppkopplade och självkörande bilar samt intelligenta inbyggda system. Johanna Osbeck kommer att ingå i ledningsgruppen och ska hjälpa till att utveckla företaget vidare i Göteborg.
Johanna Osbeck blir enhetschef för verksamhetsområdet inbyggda system och kommer att bygga upp en konsultgrupp. Hennes främsta mål är hitta kompetens med rätt attityd och ett genuint intresse för tekniken. Johanna Osbeck har tidigare arbetat med inbyggda system och IT på ett antal företag, senast i raden på DevPort. Innan hon klev in i konsultvärlden jobbade Johanna som Key Account Manager på ett IT-företag i Göteborgsregionen.
– Min nuvarande utmaning är att komma i gång fort. Jag kommer att fokusera på att utveckla våra befintliga kundrelationer och se till att vi känns som ett självklart val för kandidater som söker en respektfull och långsiktig arbetsgivare med en stödjande ledare. Mitt första intryck av företaget är att stämningen är väldigt varm – det är ett kreativt och flexibelt företag med rätt inställning. De tar hand om sina medarbetare och arbetar med att utveckla långsiktiga relationer, berättar Johanna Osbeck.
– Vi har redan från början vetat att intelligenta inbyggda system är framtiden. De skapar en personlig, unik och smart produkt. Teknikutvecklingen har överträffat våra vildaste fantasier från tiden när vi drog i gång. Nu är det dags för oss att ta nästa steg i utvecklingen. Vi är mycket glada över att ha Johanna ombord, tillägger Klas Persson, vd på Sigma Technology Development.
Foto: Anna-Karin Hulth