Nyheter

MCS lanserar ‘E-Sign’ som möjliggör digitala underskrifter genom några få knapptryck

MCS har lanserat en ny E-Signfunktion som är integrerad i deras hyrsystem, MCS-rm.
E-sign har förenklat och förbättrat arbetsprocesserna för hyrföretag genom att göra det enkelt, snabbt och säkert för företagets kunder att skriva på offerter och avtal, oavsett var de befinner sig.
E-sign är helintegrerat i MCS-rm och lagrar signerade kontrakt i systemet så att hyrföretag får enkel tillgång till information om och när avtal och offerter skrivits under. När kontrakt skrivs på digitalt innan leverans, säkerställer företaget bästa möjliga kundservice då kommunikationen förbättras och misstag undviks.
Chris Clarke, Utvecklingschef på MCS förklarar:
– Era kunder kommer inte längre behöva skriva ut, skanna och maila påskrivna kontrakt tillbaka till er. Underskrift kan nu ske digitalt genom att öppna ett kontrakt och klicka “acceptera”, oavsett om de arbetar på kontoret eller mobilt. Undertecknat avtal når hyrföretaget omedelbart. Hela processen blir pappersfri och sker utan risk att dokument manipuleras. E-signprocessen förbättrar hela kundupplevelsen med enkel, smidig och säker tillgång till dokument för era kunder, även om de är på resande fot.
Digital signering används redan utbrett i andra branscher. E-sign har mottagits mycket väl av våra kunder, då de inser att den här nya funktionen kommer ge dem möjlighet att teckna fler avtal på ett snabbare, men ändå helt säkert, sätt”.
Med nya banbrytande E-Sign stärker MCS sin marknadsledande position som leverantör av innovativa, flexibla och skalbara lösningar för uthyrningsbranschen.