Nyheter

Ulrika Stålhammar stärker Sigma Technologys Ledningsgrupp

Ulrika Stålhammar ansluter sig till Sigma Technology Developments ledningsgrupp. Hon axlar rollen som enhetschef och kommer hjälpa till att utveckla företagets expertis inom mjukvaruutveckling och design av inbyggda system. Ulrika har jobbat inom fordonsindustrin sedan 2007 och har en tidigare bakgrund som konsult och projektledare på Volvo Cars samt som konsultchef hos Adecco.
Sigma Technology Development erbjuder konsulttjänster inom mjukvaruutveckling och design av inbyggda system. Företaget har stor erfarenhet inom fordonsindustrin och jobbar med några av de ledande företagen inom aktiv säkerhet, uppkopplade och självkörande bilar samt intelligenta inbyggda system.
Min första prioritet kommer att vara att lära känna mina kollegor och våra kunder. Jag har passion för människor och kommer att fokusera på att ge varje individ de bästa förutsättningarna för utveckling, välmående och trygghet på jobbet. Detta går hand i hand med den positiva och inkluderande kulturen som jag har upplevt här på Sigma Technology Development, säger Ulrika Stålhammar.
– Jag kommer också upprätta ett ömsesidigt förtroende mellan oss och våra kunder, och se till att vi möter deras utmaningar på bästa sätt.
– Vi är väldigt glada att Ulrika valde oss som sin nästa arbetsgivare och tillsammans kommer vi stärka vår förmåga att leverera duktiga konsulter till våra kunder. Men dessutom utvecklas som arbetsgivare där vi erbjuder våra anställda en kontinuerlig utveckling och en arbetsgivare som ser och engagerar sig i sina anställda. Detta är en av de styrkor Ulrika besitter och kommer vara till stor glädje för oss som bolag och framförallt hennes anställda, säger Klas Persson, VD på Sigma Technology Development.
Foto: Anna-Karin Hulth