Nyheter

Rolfs Flyg & Buss utökar med flygansvarige Anna-Karin Briatore

Nu förstärker Rolfs Flyg och Buss i Göteborg sin flygavdelning med Anna-Karin Briatore som kliver ombord som flygansvarig. Avdelningen arbetar med att säkra upp, planera och boka flyg till våra gruppresor. Att erbjuda bra flyg till och från resmålet är viktigt och bidrar till att öka våra resenärers goda helhetsintryck av resan.
Hej Anna-Karin, i måndags började du på flygavdelningen hos Rolfs Flyg & Buss – hur känns det?
– Det känns väldigt spännande, men också lite läskigt och utmanande!
– Jag kommer att jobba med det mesta som rör flyg. Det är att boka flygbiljetter, både för stora grupper men också mindre individuella bokningar. Målet är att våra kunder ska få bästa möjliga resa. Det innebär, utöver ett bra innehåll på resan, att vi också måste ge de bästa förutsättningarna för en bra flygresa.
– Du har ju arbetat i resebranschen ett tag, vad är det som lockar med resebranschen?
– Ja, jag började i resebranschen 1997, så det har blivit några år nu. Jag tog visserligen en paus från branschen i fem år och arbetade som koordinator hos en fisk- och skaldjursgrossist. Men till slut blev längtan för stor och då sökte jag mig tillbaka igen
– Vad är spänningen?
– Spänningen ligger i att ingen dag är den andra lik, det är ständiga förändringar och det gäller att försöka hänga med.
– Vilket är ditt första flygminne?
– Mitt första flygminne, hmm… jag var faktiskt ganska ”gammal”. Jag och ett par kompisar skulle på språkresa till Malta när vi var 16 år. Det slutade med att vi nästan missade vårt första flyg till London eftersom vi inte riktigt hade koll
Och drömresan?
– Stora Japan 13 dagar hade jag gärna hängt med på!
Fakta – ny på jobbet
Namn: Anna-Karin Briatore
Arbetar: Flygansvarig, på Rolfs Flyg & Buss
Ålder: 47 år i juni
Bor: I Tuve, Göteborg
Familj: Sambon Robert, sonen Vincent 11 år och katten Wilma
Bästa resmålet: Älskar Skottland samt Sydafrika som jag rest till vid flera tillfällen
Övrigt: Njuter av livet!