Nyheter

ASSA ABLOY Entrance Systems lanserar unikt isolerat lasthus

ASSA ABLOY LH6180IL är ett isolerat och ramlöst lasthus där väggarna är tillverkade av kraftfulla 42 millimeter tjocka paneler tillgängliga i en rad olika färger.
– Tack vare designen med den välisolerade panelen är ASSA ABLOY LH6180IL ett bra val för temperaturkontrollerade tillämpningar som livsmedelstillverkning eller distribution, säger Henrik Paulsson, marknadschef, ASSA ABLOY Entrance Systems.
Nya ASSA ABLOY LH6180IL erbjuder ett attraktivt utseende och är särskilt utvecklat för att uppfylla alla krav från arkitekter, byggare och användare. Lasthusets isolering innebär att varor skyddas från temperaturförändringar under lastning och lossning samt att lastbryggans varuentré får ett bättre temperaturskydd. Och eftersom ASSA ABLOY LH6180IL med dess höga snö- och vindlaster skyddar även varuentrén innebär det i sin tur en bättre arbetsmiljö för personalen.
– En annan viktig funktion är att ytorna på insidan av lasthuset är som en sluten låda utan stålramar, öppna utrymmen eller utskjutande detaljer. Den här helt jämna interiören gör lasthuset lätt att rengöra och det innebär också att fåglar och andra oönskade inkräktares bon enkelt kan hållas borta, säger Henrik Paulsson.
Installationen av ASSA ABLOY LH6180IL är enkel eftersom det inte finns något behov av att modifiera existerande strukturer. Montering kan ske utan kran eller gaffeltruck och konstruktionen är stabil och stark från det ögonblick den första panelen sätts på plats, vilket leder till en säker och fast installation.