Nyheter

Ivanti växlar upp i Norden

Mjukvaruföretaget Ivanti växer och som en del i expansionen har företaget rekryterat två nya chefer. En av dem är svensken Pierre Blom som anställts som Channel Manager för Norden med ansvar för bolagets alla partnersamarbeten. Han har över 25 års erfarenhet i branschen och har bland annat jobbat på Citrix och Sun Microsystems, bolaget som bland annat utvecklade Java och som köptes upp av Oracle 2010.
– Ivanti har en enorm bredd och en fantastisk portfölj av bolag som nu är integrerade. Själv hoppas jag kunna bidra med erfarenhet, struktur och kontinuitet tillsammans med tonvis av energi, säger Pierre Blom.
Maud Sliepen, som bor och verkar i Holland, har anställts som Channel Marketing Manager för norra EMEA. Hon kommer närmast från Microsoft och har tidigare arbetat på bland annat Citrix där hon hade samma tjänst som den på Ivanti. Nu ska hon se till att företagen får upp ögonen för Ivanti och förstår vilken nytta deras produkter kan göra för affären.
– Det är viktigt för både Ivanti och våra kunder att vi kan erbjuda system som kan säkra hela it-miljön. Den molnbaserade plattformen Ivanti Cloud är ett bra exempel på det, en produkt som vi lanserade så sent som i mars och som vi tror väldigt mycket på, säger Maud Sliepen.
Om Invanti:
Ivanti är ett företag som tar fram IT-lösningar för att öka användarupplevelsen och säkra den digitala arbetsplatsen. Ivanti ser över företagets tjänster, både lokalt och i molnet, för att sedan förbättra IT-leveransen och minska IT-säkerhetsrisker med hjälp av insikter och automatisering. Företaget hjälper också organisationer att utnyttja modern teknik i sina lokaler och över hela logistikkedjan för att förbättra leveransen utan att ändra backend-systemen. Ivanti har sitt huvudkontor i Salt Lake City, Utah, och har kontor över hela världen.