Nyheter

Schneider Electrics Easy UPS 3S nominerad i Elfack Design Award

Schneider Electrics lösning för avbrottsfri kraft, Easy UPS 3S är en av tio produkter som blivit nominerade i årets Elfack Design Award. Easy UPS 3S har blivit nominerad för sin design i kombination med sin förmåga att skydda kritisk utrustning från skador till exempel vid strömavbrott.
Elfack är Nordens största mötesplats där hela el- och energibranschen visar nya lösningar. I samband med detta har Elfacks jury nominerat tio bidrag till Elfack Design Award. Tävlingen är utformad för att lyfta fram produkter med designmässiga kvalitéer kombinerat med bland annat funktionalitet och användarvänlighet.
– Det är väldigt kul att se att vår Easy UPS 3S uppmärksammas i Elfack Design Award för sin science fiction-inspirerade design. Nomineringen är även ett kvitto på att UPS:en har en användarvänlighet och funktionalitet i världsklass, säger Gustav Gustavsson Klippel, ansvarig för affärsområdet Secure Power på Schneider Electric Sverige.
Easy UPS 3S är enkel att installera, använda och underhålla. Den skyddar kritisk utrustning i många slags miljöer från skador vid strömavbrott, strömspikar och andra störningar. Easy UPS 3S passar både små och medelstora företag, exempelvis enklare datacenter, industriella miljöer och kommersiella fastigheter.
Vinnaren av årets Elfack Design Award röstas fram av besökarna på Elfack som äger rum den 7–10 maj. Priset delas ut den 9 maj.
Kort om Easy UPS 3S:
Möter branschens standard för 10-40kVA UPS:er med effektivitet på upp till 96 procent i läget double conversion och upp till 99 procent i ECO-läge.
Driftstemperatur på upp till 40ºC.
Skyddande beläggning på komponenter för att klara tuffa miljöer.
Enkelt att byta dammfilter.
Enkel serviceåtkomst via den magnetiska frontpanelen.
Internt, externt och tredjepartsalternativ för batteri.
Enkel övervakning och hantering med EcoStruxure IT: s molnbaserade, eller lokalt installerade mjukvara, vid köp av det valfria nätverkskortet. Mer information på www.schneider-electric.com/ecostruxure-it.
Kunder kan få hjälp av Schneider Electric att installera och konfigurera Easy UPS 3S för optimal prestanda, tillförlitlighet och säkerhet och Schneider Electrics lokala servicetekniker hjälper kunder med underhåll och service under UPS:ens hela livscykel.