Nyheter

EWAYS växer och öppnar lokalkontor i Uppsala

Uppsala, Sveriges fjärde största stad, satsar stort på fossilfrihet. Eways hakar på och öppnar lokalkontor.
Med hög lokal närvaro så kommer man att kunna hjälpa både nya och gamla kunder i Uppsala med etablering av laddplatser. Uppsalakontoret kommer även att hjälpa kunder i Mälardalsregionen och Mellansverige.
– Vi är även glada att vi kan välkomna Uppsalabon Håkan Petersson till vårt team. Håkan har många års erfarenhet från fordonsbranschen och hans erfarenhet, driv och härliga personlighet kommer väl till pass i vår satsning i Uppsala.
-Vi växer snabbt och det gör Uppsala också. Det känns därför som ett naturligt steg att öppna ett Uppsalakontor i år. Här i Uppsala har vi redan flera ledande kunder i bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och Uppsala Parkering. Det är med stor glädje som vi nu på plats i Uppsala kommer att kunna hjälpa Uppsalaborna med att etablera laddplatser så att fler kan köra elbil, säger VD Niclas Sahlgren.
– Vi har sedan start arbetat nära våra kunder och med stor passion etablerat tusentals laddplatser över hela landet. Närhet, engagemang och samarbete krävs för att vi ska kunna fortsätta att etablera laddplatser i hög takt och göra det lätt att köra elbil.
Bild: Eways