Nyheter

SlangExpress har växlat upp i Söderhamn

Hydroscands mobila slangservicetjänst fortsätter att växa. I Söderhamn har SlangExpress blivit populärt bland kunderna och den ökade efterfrågan gör att Hydroscand nu har valt att utveckla tjänsten ytterligare i staden.
Hydroscand har sedan tidigare en mindre SlangExpress-buss som hjälper kunder i fält i Söderhamn med omnejd. Intresset för tjänsten har varit stort och nu väljer Hydroscand att växla upp och ersätta det tidigare fordonet med en stor servicebuss som rymmer en komplett slangverkstad. Detta innebär att fordonet nu rymmer fler komponenter och att Hydroscand kan montera slang upp till 1 ¼ ̎.
– Det känns bra att vi kan satsa på Söderhamn och möta det växande behovet av mobil slangservice i området med en stor, komplett servicebuss. Med den nya SlangExpress-bussen kommer vi att kunna hjälpa våra kunder mer effektivt i fält, säger Mats Nilsson, platschef på Hydroscand Söderhamn och ansvarig för SlangExpress i Söderhamn.
Den stora bussen har redan börjat rulla i staden och bemannas av Fredrik Gunnarsson. SlangExpress i Söderhamn går att nå på samma nummer som i övriga delar av landet – 020-46 46 00.
Bilden:
Fr. vä: Fredrik Gunnarsson, Mats Nilsson och Mikael Möller.