Nyheter

Ola Borgernäs blir ny affärsutvecklare på DEKRA Automotive Solution

Ola har en lång karriär inom bilbranschen där han haft ledande roller på bl.a. Hyundai, Ford och Carstedts.

Han har en lång och gedigen erfarenhet och har gjort sig känd som mycket kompetent inom bilbranschen och med stort fokus på servicemarknad och kundrelationer.

Ola blir ansvarig för affärsområdet DEKRA Automotive Solution som erbjuder tjänster och affärsutveckling för aktörer inom fordonsbranschen. Portföljen med tjänster är bred och innehåller supportfunktioner, processimplementationer, revisioner och uppföljning inom såväl försäljning som servicemarknad.

– DEKRA är inne i ett spännande skede just nu där vi utökar våra tjänster i Sverige med den breda kompetens som DEKRA erbjuder internationellt. Jag ser verkligen fram emot uppgiften och nya uppdrag tillsammans med både nya och gamla kontakter i branschen, säger Ola Borgernäs.