Nyheter

Ny försäljningschef på Delvator

Frank Stenstrand har tillträtt tjänsten som Delvators försäljningschef.
Frank Stenstrand är 44 år och har lång erfarenhet av maskinbranschen, senast från Atlas Copco Dynapac där han arbetat som Business Line Manager.
Sedan hösten 2018 har Frank arbetat som affärsutvecklare hos Delvator, inledningsvis med fokus på att hyra ut Hitachis hjullastare till industrikunder. Nu kompletteras det arbetet med tjänsten som försäljningschef för hela maskinutbudet.
– Jag ser fram emot att vara en aktiv del av Delvators säljteam med uppgift att bland annat coacha Delvators säljare och ge administrativt och annat stöd som effektiviserar Delvators säljarbete, säger han.
Frank Stenstrand utgår från kontoret i Huddinge, samt från Delvators försäljningskontor på Bristagatan i Märsta.