Nyheter

Falkenberg Energi väljer Quant Flow som integrationsplattform

Falkenberg Energi har i dagarna tecknat ett nytt avtal gällande Rejlers integrationsplattform – Quant Flow. Avtalet innebär att Falkenberg Energi fortsatt kan effektivisera dataflöden och integrationer mellan sina olika system. Lösningen medför även fördelar inför kommande mätarbyten samt för kopplingen till kommande Elmarknadshubb.

– Vi är glada över att Falkenberg Energi väljer att utöka sitt samarbete med Rejlers. Vi ser fram emot att ta ett helhetsansvar och vara delaktiga i uppbyggnaden av en än mer effektiv datahantering, säger Thomas Pettersen, VD for Rejlers Embriq.

– Med denna lösning skapar vi möjlighet till ett mer proaktivt arbetssätt, för våra kunders bästa, säger Karin Tångring, Elnätschef på Falkenberg Energi.

Om avtalet
I det nya avtalet erbjuds Quant som en SaaS (Software as a Service) till Falkenberg Energi vilket betyder att all programvara driftas av Rejlers i egen driftsmiljö alternativt i Amazon (AWS) molnlösning. Falkenberg Energi får även tillgång till Quant applikationer (webb-brukargränssnitt och integrationer), IT produktionsmiljö för drift av Quant applikation, support av IT plattform och support och underhåll av Quant programvara. Falkenberg Energi får också tillgång till en kundservice med ett webbaserat ärendesystem.