Nyheter

Svevia har rekryterat ny arbetschef för ballast i syd

Svevia och division Beläggning fortsätter sin offensiv i södra Sverige. Som en del av satsningen har Marcus Wärn rekryterats som arbetschef för bolagets ballastaffär i Skåne, inklusive täktverksamheten i Växjö.

För Filippos Kalfas, avdelningschef Ballast, Svevia är Marcus Wärn ett välkommet tillskott:

– Jag är väldigt glad att han valde att börja hos oss på Svevia. Förutom sitt affärsmässiga driv bidrar han med en betydande kunskap om den skånska ballastmarknaden.

Enligt Filippos Kalfas passar hans kompetens väl in i den offensiva satsning som Svevia nu gör i södra Sverige där förvärvet och integrationen av Bröderna Halls ballastverksamhet samt etableringen av det nya asfaltverket i Hurva, utanför Lund fungerar som kommersiella motorer.

Marcus Wärn kommer närmast från befattningen som projektchef inom Skanska Industrial Solutions och dess ballastverksamhet.