Nyheter

Logistikföretaget Raben Group effektiviseras med robusta TOUGHBOOK-handdatorer

Det holländska logistikföretaget Raben Group har i 11 länder utrustat sina chaufförer med robusta Panasonic TOUGHBOOK-handdatorer, i syfte att effektivisera såväl kommunikationsprocessen som varudistributionen.

Ett perfekt fungerande informationsflöde är helt avgörande för framdriften av ett logistikföretag. Holländska Raben Group har därför valt att utrusta chaufförerna i företagets 11 filialländer med robusta TOUGHBOOK N1-datorer, som erbjuder en kombination av funktionerna i en datorplatta, smartphone och streckkodsläsare. Enhetens huvuduppgift är att samla in och leverera realtidsdata kring försändelser. Syftet är att förbättra informationsflödet i beställningens alla led, så att Raben Group kan erbjuda sina kunder exakta statusuppdateringar på deras leveranser – här och nu.

I valet av Panasonic TOUGHBOOK N1 lade man stor vikt vid att dess egenskaper möjliggör effektivare och smidigare arbetsprocesser, inte minst för chaufförerna.

– TOUGHBOOK N1 kunde erbjuda allt det vi behövde; hög effektivitet, kompakt utformning, god hållbarhet, ett exakt GPS-system, en tydlig skärm och ergonomisk streckkodsläsare, säger Bartosz Kolasinski, Project Manager vid Raben Group.