Nyheter

MINI presenterar: längre räckvidd och nya Clubman

Med ny design, ett utökat utbud av innovativa utrustningsfunktioner och den senaste tekniken inom connectivity, har nya MINI Clubman finslipat sin profil som en elegant individualist bland småbilar i premiumsegmentet. Man meddelar även att plug-in hybriden MINI Countryman från och med juli får längre räckvidd.

MINI Clubman kombinerar den typiska körglädjen från MINI med allt du önskar för vardagskörning och långväga resor. Nu får den 5-sitsiga bilen nu ännu mer karisma tack vare flertalet förbättringar av både in och utsida. Bl.a. de senaste uppdateringarna inom MINI Connected Digital Services som understryker den nya MINI Clubmans progressiva, medvetna, livsstilsorienterade karaktär. Bilen kommer nu även med flertalet attraktiva tillvalsmöjligheter för en än mer skräddarsydd upplevelse än tidigare.

Bekväm körning, rymlighet och flexibilitet definierar nya MINI Clubman. Dess moderna tolkning av den klassiska shooting brake-konceptet etablerar en distinkt stil inom kompaktsegmentet. Fyra sidodörrar och fem säten tillsammans med ett mångsidigt bagageutrymme säkerställer en hög grad av funktionalitet och det MINI-karaktäristiska sättet att kreativt utnyttja yta.

Den ikoniska smidigheten säkerställs genom den moderna motorportfolion och den högkvalitativa fjädringsteknologin. Urvalet inkluderar tre bensinmotorer med 192-306 hästkrafter, vilka kan kombineras med fyrhjulsdriftsystemet ALL4. Modellutbudet inkluderar dessutom den extremt sportiga MINI John Cooper Works Clubman, i vilken ALL4 är inkluderat som standard.

Highlights:
• Distinkt framdesign med nydesignad radiatorgrill
• Nya framlyktor med Matrixfunktion i LED
• Nya LEDlampor som dimljus
• Baklyktoer i LED kommer nu som standard
• Fler lackalternativ bl.a. den nya färgen Piano Black
• Nya lättmetallfäljar
• Ny sportfjädring som ger en 10 mm lägre markfrigång
• Nytt urval av läderdetaljer och ytmaterial
• Nytt MINI Yours utrustningssoritment
• MINI Connected med nya funktioner
• Utökat utbud av Original MINI Acessories.

Bild: BMW