Nyheter

Gripen Wheels utökar sitt produktutbud

Inför höstens mässor  lanserar Gripen Wheels Westlake entreprenaddäck, tillverkade av Zhongce Rubber Group Co, världens nionde största däcktillverkare.

– Vi vågar påstå att däcken håller både hög kvalitet och de lägsta priserna på marknaden. Dessutom lämnar vi 5 års garanti på alla Westlake däck, säger Maria Fritzson marknadschef på Gripen Wheels.

Storsäljaren Hilo fortsätter att bevisa sin position på marknaden som ett mycket slitstarkt däck som ger många timmar för pengarna och håller samma prestanda som många betydligt dyrare fabrikat.

Även BKT, företagets storsäljare på lantbrukssidan, har satsat stort på entreprenaddäck och utvecklat flera däckserier som är perfekta för bland annat hjullastare och dumprar.  Däcken är högpresterande och tillgodoser de komplexa behov som företag inom entreprenadsektorn har. Gripen Wheels lovar både högt antal driftstimmar och ökad produktivitet för användaren.

Gripen Wheels kan idag erbjuda Nordens bredaste sortiment av entreprenaddäck, till de bästa priserna och med stor lagerhållning, hela 33 000 kvadratmeter i Sverige och 18 000 i Finland kan man erbjuda snabba leveranser.

När det gäller lastbilsdäck har Gripen Wheels sett en stor försäljningsökning sedan man fick agenturen för Pirelli LV. Däcken vittnar om mycket hög kvalitet, som enligt nya tester kan tävla med sin betydligt dyrare storebror. Pirelli lastbilsdäck är dessutom de mest bränslebesparande däcken på marknaden och garanterar bra körekonomi för åkaren.

Gripen Wheels har under nu under sommaren ställt ut på Mittia Skogstransport och kommer att närvara även på Load up North och Entreprenad Live.

På Entreprenad Live kommer företaget att visa upp ett brett sortiment av entreprenaddäck och lastbilsdäck och man har tagit fram mycket attraktiva mässerbjudanden, där man lovar mest entreprenaddäck för pengarna och dessutom vågar ge 5 års garanti på det nya entreprenaddäcket Westlake.

I monter 772  på Entreprenad Live.

I monter 1032 på Load Up North.

I montern visas: BKT entreprenaddäck, Hilo entreprenaddäck, Westlake entreprenaddäck, Pirelli lastbilsdäck och lite annat.

Gripen Wheels, som startades 1993 av Pelle Fritzson har vuxit till att omsätta nästan 500 miljoner SEK och framtiden ser ljus ut. Det breda sortimentet av tunga däck sammantaget med god lagerhållning och de bästa priserna är några av styrkorna. Dessutom finns en stor kunskap och lång erfarenhet i huset, samt kundfokus och en efterservice som ser till kunden och dennes behov.