Nyheter

Trejons maskinkatalog för 2020 är här

Nu är Trejons efterlängtade maskinkatalog här. Fulladdad med nyheter och information om den senaste maskintekniken. Katalogen är tryckt och kommer att distribueras under de kommande veckorna.

Några av nyheterna är tillexempel att vikplogsserien VPX har breddats till att även omfatta mindre modeller.

Från Multicargo kommer nu en helt ny linje med vagnar, både som traditionella dumpervagnar och som volymdumper. Det är ett helt uppgraderat sortiment där fokus legat på att lyfta nivån ytterligare ett steg för att matcha de höga krav dagens användare ställer.

I katalogen kan du också läsa mer om Trejon Flexitrac iON som är en ny medlem i den populäre Flexitrac 11-serie. iON modellerna är helt eldrivna och ger dig en extremt tyst och helt utsläppsfri körning.

Just Trejon Flexitrac har även fått en del nya tillbehör med exempelvis stubbfräs från långvariga partnern Laski. Som ny leverantör finns Holländska Flingk som erbjuder ett brett sortiment av ströskopor.

Trejon Multiforest – Certifierade av SSAB
På kort tid har Trejon Multiforest tagit marknadsandelar både i Sverige och övriga Europa. Under året har SSAB Certifierat delar av Trejon Multiforest produktutbud med ”My Inner Strenx” Trejon Multiforest använder Strenx kvalitetsstål i sina produkter i enighet med SSAB´s kvalitets och tekniska kvalitetsnorm och får därmed använda SSAB´s signum ”My Inner Strenx” – En garanti för oslagbar prestanda och en investering med lång livslängd.