Nyheter

DHL Express öppnar omlastningsstation i Karlstad

Idag, den 2 september, öppnar DHL Express en omlastningsstation i Karlstad. Den nya faciliteten innebär att DHL Express kommer att hämta upp och leverera expressförsändelser med egna kurirbilar och kurirer i större delen av Värmland.

DHL Express, världens ledande leverantör av internationella expressleveranser, öppnar idag, den 2 september, en omlastningsstation i Karlstad. Den nya faciliteten innebär att DHL Express kommer att hämta upp och leverera expressförsändelser med egna kurirbilar och kurirer i större delen av Värmland.

– Vi på DHL Express arbetar kontinuerligt med att förbättra vår servicekvalitet och med denna strategiskt placerade omlastningsstation ökar vi vår närvaro i Värmland ytterligare, säger Peter Sahlén, operationell områdeschef, DHL Express.

DHL Express försändelser anländer med flyg till Örebro och transporteras sedan via väg till den nya omlastningsstationen i Karlstad där de lastas på DHL Express kurirbilar som utgår från den nya faciliteten.