Nyheter

Kramp och Oljan i Mellerud satsar på butik intill Västerråda

Nu står det klart att Oljan i Mellerud kommer inhysa shop-in-shop konceptet Powered by Kramp i sina lokaler. Butiken som ligger intill Västerråda i Mellerud återinvigs den 24 oktober. Besökarna kommer, förutom det ordinarie sortimentet, även hitta ett nytt utbud med reservdelar och tillbehör till lantbruk och entreprenad.

Oljan i Mellerud har idag det mesta för hemmafixaren samt maskin- och bilägaren, med reservdelar till bilen, hydraulikpress, pellets, målarfärg och ett gediget oljesortiment. Med Powered by Kramp kommer sortimentet bli ännu mer tilltalande för professionella lantbrukare och fritidsbönder genom att hyllorna fylls på med reservdelar och tillbehör till traktorn och vagnen, slitdelar till vallproduktionen och jordbearbetningen, stängsel till djurhållningen och tillbehör till skogsbruket. Butiken kommer även rymma ett komplett sortiment med bult i både mm och tum (UNC/UNF).

Pelle Nellbro, ägare av Oljan i Mellerud, ser positivt på det utökade sortimentet:

– Vi ser framemot att utöka samarbetet med Kramp och att fylla på sortimentet med hundratals nya produkter. Vi är övertygade att det utökade sortimentet kommer tilltala våra befintliga kunder men också lantbruks- och entreprenadverksamheter.

Den nya dynamiken i Melleruds-området, med Mellerud Handel som öppnar ett köpcentrum mitt emot, skapar nya förutsättningar för Oljan i Mellerud att utveckla butiken. Anders Carlson,VD på Kramp AB, ser positivt utvecklingen:

– Oljan i Mellerud har unika förutsättningar att nå ut till en bredare kundkrets i och med den stora satsningen som flera företag gör på handeln i området. Powered by Kramp-konceptet bygger på att butikskunderna kan förvänta sig hög service och grad av teknisk kompetens i butiken, vilket gör att konceptet passar mycket bra hos Oljan i Mellerud.

Invigning den 24 oktober
Butiken hos Oljan i Mellerud byggs om i början av hösten för att stå redo för återinvigningen. Nellbro berättar om invigningsplanerna:

– Klockan 10-18 den 24 oktober kommer vi fira lite extra. Det kommer då finnas öppningserbjudande och fika i butiken. Besökarna kommer också kunna prova på en skyttesimulator från Vildmarkspartner. Om vädret tillåter kommer en zeppelinare flyga över butiken. Det kommer bli en rolig dag!

Snabb utveckling av Powered by Kramp
Powered by Kramp hos Oljan i Mellerud blir Kramps femte på den svenska marknaden. Idag finns shop-in-shop konceptet hos Staffare i Skellefteå, Söderberg & Haak i Kvänum, MaskinGruppen och Wallins Traktor i Eslöv och Partium Proffsbutik i Katrineholm. En Powered by Kramp-butik erbjuder allt för professionella lantbrukare och fritidsbönder, entreprenadverksamheter, entusiaster inom friluftsliv och inbitna gör-det-självare. Förutom ett brett sortiment av välkända varumärken säljer Kramp även ett komplett sortiment under de egna varumärkena Kramp, Farma och Gopart. Det som inte finns på hyllan finns att beställa i butiken med leverans oftast redan dagen efter. Butikskunder med F-skattsedel har dessutom möjlighet att, via Oljan i Mellerud och flertalet andra Kramp Partners, erhålla en egen inloggning till Kramp Webshop. På det viset kan företagskunderna välja mellan att handla i butiken eller via nätet, med leverans till dörren eller för upphämtning i butik.

Bilden:
Powered by Kramp-shop-in-shoppen om 70 kvadratmeter hos Oljan i Mellerud kommer bredda butikens utbud mot lantbruk och entreprenad. Butiken byggs om i början av hösten för att stå redo för återinvigningen den 24 oktober.