Nyheter

HPE presenterar HPE ML Ops

Hewlett Packard Enterprise (HPE) presenterar idag HPE ML Ops, en containerbaserad mjukvarulösning för maskinlärning (ML) till moln- och hybridmiljömiljöer. Den nya lösningen har en DevOps-liknande process som standardiserar maskininlärningsflöden och förkortar tiden för AI-implementering från månader till dagar.

Användandet av AI har mer än fördubblats under de senaste fyra åren. Men enligt Gartner kommer minst 50 % av maskininlärningsprojekten inte att användas till fullo på grund av bristande implementering. HPE ML Ops tar AI-initiativ från experimentstadiet till drift i verksamheten, genom att hantera hela ML-cykeln från databearbetning och modellering, till utbildning, implementering och övervakning.

– Endast operativa ML-modeller levererar affärsvärde, säger Kumar Sreekanti, SVP och CTO, Hybrid IT på HPE. Med HPE ML Ops tillhandahåller vi den enda företagsklassade lösningen för att operativisera ML-cykeln för lokala och hybrid molninstallationer. Vi ger DevOps hastighet och smidighet till ML, vilket ger snabbare värde för AI i företaget.