Nyheter

Möjligt att flyga från Visby, Trollhättan, Ronneby, Kalmar, Kristianstad, Halmstad till Sälen via Bromma

Nu är det klart: BRA adderar ytterligare sex svenska orter till listan av möjliga att flyga ifrån till Skandinaviens största skidområde Sälen Trysil i vinter. Från Visby, Trollhättan, Ronneby, Kalmar, Kristianstad och Halmstad flyger man via Stockholm Bromma och ett flygbyte.

Biljettpriserna för en tur- och returresa till Sälen via Bromma startar från 1 638 kronor per person, inkl. skatter, avgifter, klimatskatt och klimatkompensation (priset gäller t o r Kalmar – Sälen).

Till Sälen från nästan alla orter blir det möjligt att flyga på torsdagar och söndagar från den 22 december fram till slutet av mars. Till Sälen från Bromma tar det 65 minuter och på Bromma blir tiden för flygbyte mellan 20 minuter och någon timma beroende på resdag och ort.

I anslutning till ankomster och avgångar i Sälen finns busstransport att boka med korta restider till Hundfjället, 10 min, till Tandådalen: 15 min, till Högfjället: 20 min, till Lindvallen: 25 min, till Trysil: 40 min, till Stöten: 18 min, till Kläppen: 45 min. Busstransport bokas separat.

Via BRAs sajt är det möjligt att boka hyrbil som väntar på flygplatsen när planet landar i Sälen Trysil.

Merparten av flygningarna till Sälen från Bromma kommer att genomföras med BRAs moderna och klimateffektiva propellerflygplan från ATR. Alla utsläpp från BRA klimatkompenseras alltid av flygbolaget utan extra kostnad för de som reser. De som önskar kan dessutom välja att boka BRA Miljö Class som inkluderar biobränsle.

Sedan tidigare är det möjligt att boka direktflyg med BRA till Skandinaviens största skidområde Sälen Trysil från Stockholm Bromma, Göteborg, Malmö, Ängelholm och Växjö.

I samarbete med Finnair som idag flyger mellan Bromma och Helsingfors blir det i vinter även möjligt att boka flyg från Helsingfors till Sälen via Bromma.