Nyheter

BRA gör det enklare att boka flyg från Trollhättan, Sundsvall och Kristianstad till Helsingfors via Bromma

Nu blir det möjligt att boka flyg från Trollhättan, Sundsvall och Kristianstad till Helsingfors via Bromma direkt hos BRA och Finnair. Det är ett nytt samarbete mellan BRA, underleverantören Amapola och flygbolaget Finnair som gör det möjligt att boka flyg hela vägen, direkt hos både BRA och Finnair.

Tidigare tvingades resenärer som ville resa till Helsingfors från Trollhättan att boka en biljett till Bromma med BRA. Sedan ytterligare en biljett från Bromma till Helsingfors med Finnair. Och samma sak för hemresan. Detta gäller inte längre. Nu räcker en bokning för hela resan.

Biljettpris till Helsingfors från till exempel Trollhättan börjar från 1 102 kr och inkluderar skatter, avgifter, klimatskatt samt klimatkompensation för flygresan med BRA.

Flygresan mellan Stockholm Bromma och Helsingfors tar 70 minuter och genomförs av Finnair.

– Vi är glada att vi på detta vis kan göra resan ännu smidigare för de som behöver flyga till Helsingfors, säger BRAs kommersiella chef Ulrika Matsgård.

Till skillnad från Arlanda flygplats är Bromma en liten, kompakt och smidig flygplats. Och alldeles intill ligger Bromma Blocks shoppinggalleria för de som har lite längre tid mellan flygplansbytena.