Nyheter

Verizon maximerar samarbetsmöjligheter för globala organisationer

Företag och organisationer har nu möjligheten att förbättra samarbete och produktivitet bland anställda, samtidigt som de minskar kostnader, med nya företagsspecifika förbättringar i Verizons främsta lösning för samtal i molnet, Virtual Communications Express (VCE).

Verizon har maxat sin VCE-lösning genom att leverera den över företagets globala Voice over IP (VoIP)-tjänst och genom att förstärka den med hosted eller premise-baserad uppkoppling via SD-WAN. Lösningen finns nu tillgänglig över Asien, Europa och USA.

Genom att kombinera lösningen med Verizons VoIP-tjänst kommer VCE-kunder kunna uppnå kostnadsbesparingar genom att dela kapacitet över alla sina verksamma platser. Utöver detta kan användare göra långdistanssamtal till alla enheter kopplade till Verizon Wireless och kan dessutom ringa andra användare av Verizon VoIP genom Wireless Connected VoIP och genom VoIP Enterprise routing-funktionerna, utan extra kostnad.

Verizon SD-WAN möjliggör också VCE-kunder att förbättra användar- och kundprestanda där det möjliggörs större mångfald, elasticitet och säkerhet med kapacitetsprioritering.

Företag står för olika utmaningar när det kommer till att driftsätta Unified Communications and Collaboration (UC&C)-tjänster jämfört med mindre företag. Utmaningarna sträcker sig från att rulla ut globala driftsättningar i olika faser eller hybriddriftsättningar som ska integreras med existerande lösningar, anpassas efter användarna likväl som att få tillgång till lokal eller global, teknisk support. Verizons globala nätverk och supportorganisation erbjuder multinationella företagskunder den support och rådgivning de behöver för att navigera genom dessa utmaningar.

– För att kunna konkurrera globalt behöver företagen att hela sin globala arbetsstyrka, vare sig den är baserad från ett kontor eller om de är mobila, arbetar på optimal kapacitet. Samarbetsmöjligheter i världsklass är avgörande, kommenterar Alla Reznik, executive director of customer experience, global products and services, Verizon. Genom att dra nytta av styrkan bakom Verizons globala nätverk och marknadsledande VoIP-portfolio har vi utvecklat en förbättrad samarbetslösning som levererar kraftfulla hostade UC&C-egenskaper som stöds av överlägsen nätverksuppkoppling och prestanda. Denna företagslösning kommer ta globalt företagssamarbete till nästa nivå.

VCE tillgängligt via Cisco Webex Suite
Verizon erbjuder nu också VCE via Cisco Collaboration Flex Plan – Webex Calling. Detta kombinerar kraften bakom hostade UC&C-egenskaper och Verizons VoIP-uppkoppling med den adderade flexibiliteten från Ciscos licensmodell Flex Plan. Viktigast av allt är att Verizon är den enda operatören på marknaden som stöder Cisco Webex Calling med Webex Teams på ett privat MPLS-nätverk vilket ger företagen bättre säkerhet för deras affärskommunikation.

– Cisco är exalterade över att ingå partnerskap med Verizon och vi är glada över att leverera kraften bakom en enda plattform (Single Platform) som sammanfogar Webex Calling, Teams och Meetings som den bästa Enterprise Collaboration-lösningen för våra kunder. Verizons specifika förbättringar till VCE möjliggör för företagen att öka på de anställdas samarbetsmöjligheter genom att erbjuda en mer produktiv, säker och sammanhängande miljö, kommenterar Sri Srinivasan, Cisco senior vice president and general manager, collaboration.

Verizons VCE finns tillgänglig i Asien, Europa och USA. Den kompletteras av en bred svit av Verizons företagslösningar inklusive callcenter, säkerhet, trådlösa- och nätverkslösningar, samtliga med support från Verizons globala Professional Services and Solutions Adoptions-teams.