Nyheter

ŠKODA SUPERB iV finns nu öppen för försäljning

I helgen hade SUPERB iV försäljningsstart och finns nu att beställa till ett från pris på 420 100 kr. Samtidigt startar produktionen av företagets första laddhybrid i Kvasiny. ŠKODA inleder även ett partnerskap med Bee Charging Solutions som innebär att alla som köper en laddbar bil får ett prisvärt erbjudande på en smart laddbox med installation.

Bee är en av Sveriges ledande laddoperatörer för elbilar och har Sveriges största publika laddnätverk. Företaget erbjuder även laddlösningar för hemmet, företaget och fastigheten. I samband med att ŠKODA-kunden köper en plug-in hybrid eller elbil erbjuds även möjligheten att enkelt beställa ett paket med laddbox och installation för 17.900 kr, inkl moms. Bee sköter installationen och kontakten med kunden i frågor relaterade till laddningen av bilen. Kunden får även ett laddkort som kan användas i Bee´s publika laddnätverk.

Laddboxen kommer från KEBA, en av de ledande tillverkarna av laddboxar. Den har en fast kabel eller uttag för smidig anslutning till bilen och kan ladda med effekt upp till 22 kW.

-När ŠKODA tar första klivet mot en elektrifierad mobilitet är det viktigt för oss att fortsätta underlätta våra kunders vardag med smarta och funktionella lösningar. Samarbetet med Bee innebär att vi kan erbjuda en prisvärd och smidig lösning för laddning i hemmet eller företaget, där kunderna har tillgång till en snabb och erfaren support, säger Stefan Nygren, Marknads- och produktchef på SKODA Sverige.