Nyheter

Mimecast underlättar övergång från Symantecs Email Security.cloud

Över 3 800 Symantec-kunder har redan genomfört övergången.  Ny möjlighet underlättar migration från Symantec till Mimecast.

Mimecast Limited, ett av världens ledande cybersäkerhetsföretag, tillkännagav idag lanseringen av migrationstjänster för Symantecs e-post-security.cloud, även känt som MessageLabs. Hittills har över 3 800 Symantec-kunder migrerat till Mimecast.

Branschexperter har gjort viktiga observationer relaterade till Symantecs (NASDAQ: SYMC) förvärv av Broadcom (NASDAQ: AVGO) och uttrycker en oro för att besparingarna efter förvärvet kommer att leda till en försämrad nivå på mjukvarutjänster. På bakgrund av förvärvet erbjuder Mimecast kostnadsfria riskbedömningar av e-postsäkerhet, så att organisationer kan få en överblick över sina nuvarande e-postsäkerhetssystem. Dessutom levererar Mimecast en bred portfölj av säkerhetstjänster, inklusive hotregistrering, e-postarkivering, mailbox-kontinuitet och webbsäkerhet – allt på en och samma molnplattform.

E-postburna hot mot organisationer och företag fortsätter att utvecklas, och phishing-attacker och ransomware är farligare idag än någonsin tidigare. För att ligga steget för cyberbrottslingarna krävs ständig uppmärksamhet och innovation – vilket Mimecast är erkänt för. Enligt TechValidate uttrycker kunder, som har migrerat till Mimecast, att ”det är en beprövad och pålitlig tjänst som ständigt förbättras för att skydda mot de senaste hoten. Vi har testat andra produkter … och Mimecast har alltid hamnat i topp.”

– Mimecast har redan hjälpt över 3 800 organisationer att övergå från Symantecs on premise- och molnbaserade e-postsäkerhetssystem, säger Neil Senior, vice president för global kundframgång vid Mimecast. Vi är redo att prata med kunder, som naturligtvis är bekymrade över att deras nuvarande e-postsäkerhetsleverantör tillkännager nedskärningar på över 1 miljard dollar, inklusive forskning och utveckling, försäljning och support.

Med Mimecast kan organisationer dra fördel av globala datacenter och erhålla ett starkt skydd, inklusive:

• Statisk filanalysering, utformad för att erbjuda effektiv detektion av skadlig programvara med Mimecasts riktade Threat Protection-lösning.

• Mimecasts Internal Email Protect-lösning, utformad för att upptäcka och stoppa hot som skickas inom organisationen.

· Säker filkonvertering utformad för att neutralisera potentiellt skadliga bifogade filer och göra dem skrivskyddade, utan dröjsmål i leveransen.

• Mimecast URL Protect-lösning – konstruerad för att automatiskt förse användarna med integrerad och relevant säkerhetsinformation.

• Mimecast Security Awareness Training-programmet, utformat för att hantera mänskliga misstag genom att utbilda personal i säkerhetspraxis med engagerande och genomtestade videobaserade träningsmoduler.

• Automatisk hotsanering, för att hjälpa administratörer att eliminera oönskade eller skadliga e-postmeddelanden, oavsett hur gamla de är från Microsoft Office 365 och Exchange.

Om Mimecast
Mimecast levererar cybersäkerhet som hjälper tusentals organisationer världen över att göra e-post säkrare, återställa förtroende och stärka motståndskraften mot cyber-attacker. Mimecasts utökade molnsvit gör det möjligt för organisationer att implementera en omfattande strategi för cybermotståndskraft. Från e-post- och webbsäkerhet, arkiv- och dataskydd, till utbildning av medvetenhet, upptids-säkring och mer, Mimecast hjälper organisationer att stå starka inför cyberattacker, mänskliga misstag och tekniska fel. www.mimecast.com