Nyheter

Läs om Lill-Pär i senaste numret av Grävlingen

Pär Höglund i Leksand driver Lill-Pärs Schakt AB. Han är en av Sveriges mest färgstarka ambassadörer för Hitachi och Delvator. Hur kommer det sig? Jo, Pär Höglund vet vad han vill, hur han vill ha maskinerna och hur man bygger relationer med sin maskinleverantör.

Grävlingen är kundtidningen för alla ägare av Hitachi entreprenadmaskiner i Sverige och tidningen ges ut av Hitachis svenska generalagent Delvator AB.

I det senaste numret kan du läsa om Lill-Pär Höglund som driver Lill-Pärs Schakt AB i Leksand.
Det är ingen slump att Pär Höglund lyckats med sittentreprenadföretag. Han är en hängiven företagare med trogen personal. Inom företaget finns upptäckarglädje, stort tekniskt kunnande och uppfinningsrikedom.
Ett exempel är lösningen att sköta snöröjning på länsvägnätet med hjullastare.

I nummer två av Grävlingen, 2019, finns även reportage om Dennis Vollenweider som växt upp omgiven av jordbruksmaskiner, Tomas Herman med sina två passioner och Patrik Eriksson som deltog i Skol-SM för maskinförare.

FAKTA:
Hitachis grävare och hjullastare säljs i Sverige av Delvator AB, med kontor, verkstad och lager i Eslöv och Härnösand. I Eslöv finns utställningshall och runt övriga Sverige finns säljkontor och serviceverkstäder i ett rikstäckande nät.

För information om Delvator AB och Hitachi i Sverige, kontakta Delvators säljare. Se kontaktinformation till närmaste säljare på www.delvator.se

Bilden:
Grävlingen är en gratis kundtidning för alla som är intresserade av Hitachis entreprenadmaskiner. Prenumerera på www.delvator.se.
Bild: Mats Thorner