Nyheter

Dagens Infrastruktur på Nordic Rail 2019

Stordåhd Kommunikation med Dagens Infrastruktur deltar vid Nordens ledande järnvägsmässa Nordic Rail och Elmia Nordic Transport Infrastructure i Jönköping. Vi finns i media-montern som finns i Hall A (monter nr A08:12). Välkomna dit och diskutera transporter, entreprenad och framtidens infrastruktur med vår projektledare Christer Nilsson och vår tekniska redaktör Lars Olov Tandberg.

Under mässdagarna pågår massor av aktiviteter – intervjuer på scen, Technical Walks, utställarseminarier och Technical Talks för att nämna några. Frågorna är många – platsen är en och samma. Nu är det dags för transportbranschens viktigaste mötesplats för alla som på olika sätt arbetar med transporternas infrastruktur – två mässor och en konferens på Elmia i Jönköping. Målet är och satsa 700 miljarder svenska kronor på infrastrukturen bara i Sverige de närmsta tio åren!

Elmia Nordic Rail är en unik internationell mötesplats och kunskapsnav för alla som arbetar med järnvägstransport. Här möts konsulter, tjänsteföretag, fordonstillverkare, systemleverantörer och banbyggare för att ta del av nyheter och utbyta erfarenheter om produkter och lösningar inom järnvägstransport. Elmia Nordic Transport Infrastructure är en ny mässa om transporter, transportslagsövergripande infrastruktur, intermodalitet och samhällsbyggande – den givna platsen för att se produkter och tjänster som utvecklar effektivitet och möter klimatutmaningar. Konferensen Elmia Nordic Future Transport Summit är den självklara platsen för spännande debatter och diskussioner om infrastruktur och transport.

https://www.elmia.se/nordicrail/