Nyheter

Innovation och tillväxt i fokus när IFS hyllar partner

För fjärde året har IFS nöjet att presentera vinnare av den globala utmärkelsen IFS Partner of the Year Awards. Syftet är att fira framgångar och innovation för IFS partner över hela världen.

Vinnarna av IFS Partner of the Year Awards presenterades nyligen på välbesökta IFS World Conference 2019 i Boston. Vinnarceremonin utfördes i samarbete med IFS Foundation på plats på IFS World Conference 2019 i Boston.

IFS hyllar partner i fem kategorier, varav en bygger på bedömningar av partners kunder.

En jury bestående av tre av de mest framstående analytikerna i IT-branschen har noggrant bedömt partner i kategorierna tillväxtpartner, pionjärpartner och servicepartner. Analytikerna representerar företag som IDC, TechVentive, TEC and The Service Council™ (TSC)

Med mer än 55 år av sammanlagd erfarenhet av IT-branschen, olika vertikaler och tekniktrender, samt stor bredd och stort djup vad gäller kunskaper, var Reid Paquin (IDC), Chris Gera (TSC) och Brian Sommer (TechVentive) mycket kvalificerade att bedöma det stora antalet nominerade partner av hög kvalitet.

Här är vinnarna av 2019 IFS Partner of the YearAwards:

ÅRETS KANALPARTNER: NOVACURA
I den här kategorin, vars vinnare utses efter bedömningar av de nominerades verksamheter, har kanalpartnern Novacura visat en exceptionell förmåga att skapa innovativa försäljningssatsningar. Dessa har i hög grad bidragit till spridandet av IFS lösningar. Novacurahar en dokumenterad förmåga att hitta nya kunder och har en oöverträffad tillväxt.

KUNDERNAS VAL: NAYO TECHNOLOGIES
I den här prestigefulla kategorin utses de nominerade av slutkunderna, vilket innebär att det är partner som verkligen bryr sig om sina kunder som kommer i fråga. De nominerade har bedömts vad gäller professionellt agerande, servicekvalitet och vilket värde de levererar till sina kunder. NayoTechnologies har överträffat sina kunders förväntningar vad gäller samtliga bedömningskriterier och dessutom anammat de senaste tekniklösningarna på innovativa sätt. NayoTechnologies vinner i den här kategorin för andra året i rad.

ÅRETS TILLVÄXTPARTNER: TATA CONSULTING SERVICES (TCS)
I den här kategorin premieras partner som på mycket kort tid blivit en del av IFS partnerprogram, deltagit i IFS utbildningar och certifierat sig genom IFS Academy. Andra utmärkande drag för dem är att de lyckats engagerat sina kunder och ansträngt sig för att växa tillsammans med IFS.

TCS når ut över hela världen tillsammans med IFS och har investerat kraftigt i IFS utbildningar. Företaget har vidare ansträngt sig för att anpassa sin kultur och sitt ledarskap till IFS och har visat stark förmåga att jobba med stora slutkunder. TCS har levererat snabb tillväxt och klarat av snabba implementationer. Man har också hjälpt slutkunder att dra nytta av IFS lösningar på innovativa sätt och bidragit starkt till slutkundernas affärsframgångar.

ÅRETS PIONJÄRPARTNER: CLICKLEARN
Clicklearn har använt tekniklösningar på innovativa sätt för att utmana normer och transformera branscher. Företaget har hjälpt sina kunder att övervinna hinder och att lyfta sina verksamheter till nya nivåer. Clicklearn har vidare visat på en stark förmåga att arbeta tillsammans med sina kunder för att leverera och utöka funktionaliteten för IFS lösningar. Man har dragit nytta av nya möjligheter på ett framgångsrikt sätt och nått framgångar genom kundcentrerad innovation.

ÅRETS SERVICEPARTNER: ACCENTURE OCH INFOCONSULTING
Accenture (enterprisemarknaden) och InfoConsulting (marknaden för mellanstora företag) har båda visat prov på branschkunskaper och expertis vad gäller att leverera tjänster och/eller lösningar till IFS-kunder. Båda företagen besitter högt utvecklad expertis vad gäller metoder för implementation, samt breda kunskaper om IFS lösningar.

Accenture har lyckats väl med skapa och serva lösningar för tillförlitlighet åt några av Norges största energiföretag och telekomoperatörer.

InfoConsulting har skapat ett erfaret team med nästa 200 högkvalificerade konsulter, arkitekter och certifierade utvecklade för IFS lösningar. Företaget har fortsatt en stark internationell tillväxt och har lyckats slutföra fler än 15 projekt samtidigt.

– IFS Partner of the Year Awards sätter inte bara fokus på det anmärkningsvärda arbete som våra partner utför våra kunders räkning, utan även på deras starka vilja och stora ansträngningar att stärka vårt partnerprogram. säger Merlin Knott, kanalansvarig å IFS.

– IFS kommer att fortsätta att investera i att optimera våra strategiska allianser, för att stärka partners kontakter med sina kunder. Jag är överlycklig över att få tillfälle att personligen gratulera vinnarna i samtliga kategorier och över att få ge erkännanden till alla finalister och till samtliga partner som deltar i årets gala, fortsätter han.

Mer information om juryn och vinnarna finns på ifs.com/partner-awards-2019

Mer information om IFS partnernätverk finns på ifs.com/corp/partners

Mer information om IFS finns på ifs.com

Läs mer om teknologi, innovation och kreativitet på IFS Blog: http://blog.ifsworld.com/