Nyheter

Azure-förberedd IIoT edge gateway-lösning

På IOT Solutions World Congress 2019 i Barcelona kommer Moxa att presentera sin Microsoft Azure-förberedda IIoT edge gateway-lösning med funktioner från Moxas industriella edge gateway UC-8112-ME-T och Moxas mjukvara för datainsamling ThingsPro.

Enkel anslutning från edge till moln
UC-serien IIoT Edge Gateways är de första Azure IoT Edge-certifierade Arm-baserade datorerna. Att integrera Azure IoT Edge med Moxas IIoT-gateways gynnar kunder, särskilt de som använder Linux-plattformar, på flera sätt. Fördelarna inkluderar säkra fjärranslutningar för att möjliggöra distribution på avlägsna platser, samt anslutning som låter befintliga brownfield-applikationer dela data med molnet, och enhetshantering och produktlivslängd för att säkerställa att användare kan distribuera, skala och underhålla sina IIoT-applikationer.

Lösning för fjärrkommunikation
Moxas loT Gateway UC-8100A-ME-T datorplattform är byggd kring en Cortex-A8-processor och designad för inbäddade applikationer för datainsamling. Den har inbyggda funktioner för fjärrkommunikation och är Microsoft Azure-redo för att underlätta dataöverföring från fältenheter till molnet. Datorn levereras med dubbla RS-232/422/485 seriella portar och dubbla Ethernet-portar på 10/100 Mbps, samt ett Mini PCIe-uttag för stöd för mobilmoduler. På grund av dessa flexibla gränssnittsalternativ är denna lilla inbäddade dator en pålitlig och säker gateway för datainsamling och bearbetning på fältet samt en användbar kommunikationsplattform för många andra storskaliga distributioner. Modeller med brett temperaturspann och LTE finns tillgängliga.

Enkel datainsamling
För att förenkla insamlingen av data kommer Moxas IIoT Gateway-lösning med ThingsPro Suite, programvaran för datainsamling. Denna edge-programvara påskyndar konfiguration, DAQ och enhetshantering. ThingsPro möjliggör Modbus-anslutning för datainsamling och bearbetning och MQTT-stöd för lättvikts dataöverföring från edge-till-kärna. RESTful API:er och Modbus API:er finns för att implementera alla ThingsPro Gateway programvarufunktioner i IIoT-applikationer.

IOT Solutions World Congress kommer att äga rum på Fira Barcelona i Barcelona, Spanien 29-31 oktober 2019. Möt Moxa på Gran Via, Hall 2, Nivå 0, Gata E, Monter 541!

Om Moxa:
Moxa är en ledande leverantör av kantanslutningar, industriell databehandling och nätverksinfrastrukturlösningar som möjliggör anslutning för IIoT (Industrial Internet of Things). Med över 30 års erfarenhet i branschen har Moxa anslutit mer än 57 miljoner enheter över hela världen och har ett distributions- och servicenätverk som når kunder i mer än 70 länder. Moxa levererar varaktigt affärsvärde genom att förstärka industrin med tillförlitliga nätverk och kvalitativ service för industriell kommunikationsinfrastruktur. Information om Moxas lösningar finns på www.moxa.com

MOXA-logotypen är ett registrerat varumärke som tillhör Moxa Inc. Alla andra varumärken som nämns i detta dokument är deras respektive ägares egendom.

Bild: MOXA