Nyheter

CarNext.com öppnar sin första butik i Sverige

Den onlinebaserade bilåterförsäljaren CarNext.com öppnar nu sin första butik i Sverige. Bilhallen i Upplands Väsby utanför Stockholm kommer att erbjuda begagnade bilar som tidigare tillhört bland annat LeasePlans leasingflotta. Genom samarbetet kan CarNext.com garantera att samtliga bilar som säljs i butiken är i toppskick då de är högst fem år gamla och endast haft en tidigare ägare.

Den 18 oktober inviger företaget CarNext.com en ny butik i Upplands Väsby. Det är den första bilhallen av sitt slag i Sverige även om företaget sen tidigare har en fysisk närvaro i över 22 europeiska länder med totalt 39 bilanläggningar. Med ett bra avstånd till både Stockholm och Arlanda kommer den svenska bilhallen, i anslutning till E4an, att erbjuda svenska bilkonsumenter begagnade bilar i toppskick.

– Den fysiska etableringen på den svenska marknaden, med Stockholm som initialt fokus, innebär flera fördelar för oss som företag men även för svenska bilister. Genom bilhallen kan våra kunder framöver både se och testköra bilen vilket såklart ger ett mervärde till vårat befintliga online-erbjudande, säger Niklas Gustafson, ansvarig på CarNext.com i Sverige.

Butiken kommer att erbjuda ett brett sortiment av el-, hybrid-, bensin- och diesel-bilar, vilka samtliga är maximalt fem år gamla. Bilarna säljs till ett fast pris, med en fullständig underhållshistorik och genomgår ett 228-punktstest innan de säljs i CarNext-anläggningen. Kunden har även möjlighet att välja ut sin bil online och få den levererad hem till sin dörr.

– Andrahandsmarknaden för bilar saknade länge en aktör som erbjöd full transparens genom hela affären. CarNexts.com’s erbjudande är uppskattat av kunder runt om i Europa och vår förhoppning är att svenska köpare kommer att värdera våra flexibla lösningar, vare sig du köper din bil online eller i butik, säger Niklas Gustafson.

Om CarNext-anläggningen

Den nya bilanläggningen ”CarNext Delivery Store” öppnar officiellt den 19 oktober och är belägen på Truckgatan 2 i Upplands Väsby. Mer info om finner du här: https://www.carnext.com/sv-se/