Nyheter

Maskinias expansion fortsätter med ny återförsäljare i Värmland

Maskinia, den svenska generalagenten för Doosan, Case och Bergmann, jobbar kontinuerligt med att bygga ut nätverket med försäljningsställen och serviceverkstäder i takt med att företaget ökar sina marknadsandelar. Nu presenterar man sin nya återförsäljare i Värmland, WTP Maskin AB, och därmed finns en komplett försäljnings- och servicetäckning i Sverige.

Maskinia har alltid strävat efter största möjliga närhet mellan kunder och företagets representanter. Maskinia skapar denna närhet dels genom egna säljkontor och serviceverkstäder och dels genom att samarbeta med återförsäljare samt auktoriserade servicepartners. Senast öppnade Maskinia eget kontor i Göteborg samt Uddevalla och nu är det även klart med en ny återförsäljare för Värmlands län.

– Det känns roligt att kunna presentera WTP Maskin AB, med Michael Sjögren som ny återförsäljare för våra märken i Värmlands län. Vi växer över hela Sverige och fler och fler väljer våra märken. Värmland har varit en region där vi haft en önskan om att finna en lokal representant och tack vare WTP Maskin AB, som återförsäljare, och VMS, som serviceverkstad, har vi nu en komplett organisation på plats i regionen, säger Fredrik Holmquist, VD på Maskinia.

WTP Maskin AB startades 2008 och företaget har stor erfarenhet från branschen och försäljning av entreprenadmaskiner. Man har under lång tid sysslat med nytt- och begagnat försäljning samt förmedlingsuppdrag av entreprenadmaskiner. Serviceverksamheten kommer fortsatt att skötas av den auktoriserade servicepartnern VMS, som genom åren visat på hög servicegrad gentemot kunderna i regionen.

– Att bli återförsäljare för Maskinia och dess märken känns som ett stort och spännande steg för oss. Tillsammans med Maskinia kommer vi att lyckas med att etablera de starka varumärkena Doosan, Case och Bergmann i Värmland. Med dessa fina maskinmärken och breda produktprogram kommer vi att kunna leverera en förstklassig maskinaffär till alla våra befintliga och nya kunder, säger Michael Sjögren, ägare av WTP Maskin AB.

I och med att WTP Maskin AB nu ansluter sig till Maskinia har man 5 egna säljkontor, 7 återförsäljare och 20 auktoriserade serviceverkstäder runt om i Sverige. Detta innebär att man nu kan visa upp en komplett försäljnings- och servicetäckning över landet som i sin tur skapar en närhet och trygghet för Maskinias kunder!

Maskiniagruppen är generalagent i Sverige för Doosan, Case & Bergmanns breda produktsortiment av entreprenadmaskiner samt återförsäljare för Atlas Copco, Husqvarnas och Epiroc hydraulhammare & redskap. Maskiniagruppen har sitt huvudkontor i Linköping med filialer i Stockholm/Järfälla, Göteborg, Jönköping & Staffanstorp samt ett väl utbyggt nät med 7 återförsäljare och 20 auktoriserade serviceverkstäder.

Bilden: Fredrik Holmquist, VD Maskinia, tillsammans med Michael Sjögren, ägare av WTP Maskin AB.
Bild: Maskinia