Nyheter

ABS Wheels Gasellföretag för tredje året i rad

Sverige behöver tillväxt och Sveriges entreprenörer behöver inspiration, praktisk kunskap och goda förebilder. Därför utser Dagens industri årligen de snabbast växande företagen i Sverige till Gasellföretag.

ABS Wheels VD och ägare Andie Lahdo har i år fått den fantastiska utmärkelsen av Dagens Industri för tredje året i rad.

– Bolaget har tillsammans med ledning och personal lyckats bygga ABS Wheels till ett attraktivt varumärke med stark kultur och stabil tillväxt. Min ambition är att utifrån det säkerställa en hållbar affär där affärsnytta och samhällsnytta sammankopplas, just nu har vi mycket fokus på hållbarhet, vilket har uppmärksammats av breakit impact challenge, avslutar Andie Lahdo.

Gasellundersökningen rankar Sveriges mest framgångsrika företag. Undersökningen bygger på företagets fyra senaste årsredovisningar. Mindre än 1 procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven för att få kallas Gasellföretag.

Bilden:
Andie Lahdo hoppar av glädje.
Bild: ABS Wheeeös