Nyheter

24Storage lanserar gratis släpvagnsutlåning i samarbete med Freetrailer

Den växande self storage-aktören 24Storage har sedan starten för fyra år sedan etablerat
sig på 22 platser i Sverige. Nu utökar företaget sitt erbjudande och lanserar tillsammans med Freetrailer en tjänst som innebär gratis lån av släpvagnar. Tjänsten finns tillgänglig för allmänheten på nio av anläggningarna runt om i Sverige.

Från och med idag erbjuder self storage-företaget 24Storage gratis släpvagnsutlåning på nio orter i Sverige. I och med detta gör man det enklare för såväl privat- som företagskunder att förvara sina saker på en plats utanför hemmet eller kontoret.

– Att flytta och förvara kan ibland upplevas krångligt. Genom att erbjuda gratis släpvagnar vill vi göra det enklare för alla som behöver transportera större föremål, som inte får plats i en vanlig bil, säger Gabriel Bergqvist, marknadschef på 24Storage.

24Storage samarbetar med Freetrailer som specialiserar sig på gratis utlåning av släpvagnar och finns på nästan 100 platser i Sverige. På nio av 24Storages anläggningar kommer totalt 18 släpvagnar finnas tillgängliga att låna, oavsett om man är kund hos self storage-aktören eller inte.

– 24Storages anläggningar är populära och samarbetet möjliggör att vi kan hjälpa ännu fler människor med transporter, vilket är precis vad vi vill. Det är ett klokt val för plånboken att vända sig hit vid behov av ett släp istället för att lägga onödiga pengar på att hyra ett, säger Johan Wijkander, Nordic Area Manager på Freetrailer.

Så funkar det

För den som hämtar en släpvagn på plats är tjänsten helt gratis i upp till 24 timmar. Vill man boka i förväg och säkerställa att det finns ett tillgängligt släp kostar det 29 kr första dygnet. Bokningen kan ske via både appen och webbläsare.
Släpvagnarna är utrustade med det digitala låset Freelock, som möjliggör att användaren själv kan låsa upp och återlämna släpet via Bluetooth i Freetrailers app.
Här kan du se hur du hanterar en Freetrailer:
https://freetrailer.com/se/fraagor-och-svar/video/

24Storage anläggningar som erbjuder släp från Freetrailer:
Handen
Malmö, Hylllie
Kallhäll
Kungsbacka
Malmö City
Kungälv
Orminge
Tumba
Vallentuna C

Om 24Storage

24Storage grundades 2015 med målet att göra det enklare för både privatpersoner och företag att hyra förråd. Trender som globalisering, urbanisering och digitalisering har format bolagets affärsidé som kombinerar proptech och e-handel med förrådsförvaring och magasinering. Bolaget är idag en av de ledande aktörerna på den svenska marknaden med cirka 9 500 förråd fördelade på 22 anläggningar. 24Storage fastighetsvärde uppgår till knappt 1,1 miljard kronor.

Om Freetrailer

Freetrailer grundades 2004 och är gratis släpvagnsutlåning utan köptvång hos partner i Danmark, Sverige, Norge och Tyskland. Freetrailer har en affärsmodell som bygger på gratis utlåning av Freetrailrar där kunder gratis kan låna en släpvagn, och där släpvagnsuthyrare kan göra reklam för sin verksamhet, får fler kundbesök och möjlighet till ökad försäljning. Företaget har på kort tid växt till att bli en viktig aktör i den delningsekonomiska världen.

Bild: Freetrailer