Nyheter

STEAMREX by OKQ8 – nästa generations biltvätt

OKQ8 startar en ny smart bilvårdtjänst: STEAMREX by OKQ8. Tjänsten bygger på att kundens bil tvättas på plats, där kunden befinner sig, exempelvis i hemmet eller på jobbet. Bokning och betalning sker smidigt digitalt.

– Vi är väldigt stolta över att lansera denna nya smarta bilvårdstjänst som kan hjälpa privatpersoner att spara tid i vardagen och bidra till att företagskunder kan effektivisera sin verksamhet säger Björn Perman, Senior Business Developer på OKQ8 Scandinavia.

Den nya bilvårdstjänsten använder ånga för att säkerställa att smuts, fläckar och bakterier tas bort effektivt och miljövänligt. Kunden kan därmed få en komplett rengöring av bilen, både in- och utvändigt, på den plats och tidpunkt som passar bäst.

Det är inte bara en vinst i tid utan även en stor besparing av resurser. Vid tvätt av en normalstor bil går det åt endast cirka 5 liter vatten, det sker ingen avrinning och minimalt med kemikalier används. Förutom att effektivt rengöra bilen på utsidan, möjliggör tekniken också en ny nivå av invändig rengöring då ångan desinfekterar bilens interiör.

Tjänsten är uppbyggd på en digital plattform som säkerställer en god kundupplevelse, hög kvalitet och effektiv drift.

STEAMREX by OKQ8 är ett fristående bolag som ägs av OKQ8 AB och danska SteamRex ApS.

Lanseringen av tjänsten sker i Stockholmsområdet under oktober månad. Initialt sker lanseringen småskaligt för att säkerställa kvalitet och servicenivå, med en långsiktig ambition att kunna erbjuda denna tjänst på fler platser.