Nyheter

Tidigt försäljningsrekord för Gekås Ullared

”Att vi slår försäljningsrekord så här tidigt på säsongen känns helt fantastiskt!” säger Boris Lennerhov, vd på Gekås Ullared.

​Knappt har höstens högsäsong hunnit dra igång innan Gekås Ullareds vd Boris Lennerhov kan notera rekordförsäljning i dagskassan. Lördag 19 oktober besöktes varuhuset av 22 900 kunder som tillsammans handlade för otroliga 40,5 miljoner kronor.

– Det känns fantastiskt att kunna inleda säsongen med försäljningsrekord, säger Boris. När handeln i stort har det tufft blir jag extra glad och ödmjuk inför Gekås dragningskraft och vår affärsidé som fortsätter att locka kunder år efter år. Vi jobbar tvärtemot näthandeln och här i Ullared fungerar det!

För att stärka upp inför höstens högsäsong har Gekås Ullared bland annat satsat på förlängda öppettider. Torsdag, fredag och lördag fram till jul håller varuhuset öppet ända till klockan 22.00. Man har också rekryterat 450 nya medarbetare till varuhus, lager och restauranger.

– Våra medarbetare är oslagbara på att jobba effektivt i högt tempo och samtidigt leverera bra service och kundfokus. Det är tack vare deras insats som hyllorna är påfyllda, bra mat serveras och kassaköerna flyter på även under dagar med rekordhögt tryck i varuhuset.

Försäljningsrekordet firas under veckan med tårtbjudning för alla medarbetare i Gekås personalrestaurang.