Nyheter

Mimecast anställer Niels Frederiksen som Senior Sales Engineer

Mimecast, ett av världens ledande IT-säkerhetsföretag, meddelar idag att företaget har anställt Niels Frederiksen som Senior Sales Engineer. Frederiksen har 25 års relevant erfarenhet av IT-säkerhetsbranschen och ska nu marknadsföra Mimecasts produkter i Norden.

I sin roll som Senior Sales Engineer på Mimecast kommer Frederiksen främst att stödja försäljning och erbjuda teknisk rådgivning för att hjälpa till att bygga upp Mimecasts nya nordiska marknad.

Niels Frederiksen bor i Kastrup, Danmark, och kommer närmast från IT-säkerhetsföretaget McAfee, där han arbetade som PreSales Engineer i tre år.

Om Mimecast

Mimecast levererar cybersäkerhet som hjälper tusentals organisationer världen över att göra e-post säkrare, återställa förtroende och stärka motståndskraften mot cyber-attacker. Mimecasts utökade molnsvit gör det möjligt för organisationer att implementera en omfattande strategi för cybermotståndskraft. Från e-post- och webbsäkerhet, arkiv- och dataskydd, till utbildning av medvetenhet, upptids-säkring och mer, Mimecast hjälper organisationer att stå starka inför cyberattacker, mänskliga misstag och tekniska fel.

Bilden:
Niels Frederiksen.
Bild; Mimecast