Nyheter

Maria Skovgaard blir Territory Channel Sales Manager på Mimecast

Mimecast, ett av världens ledande IT-säkerhetsföretag, meddelar idag att företaget har anställt Maria Skovgaard som ny Territory Channel Sales Manager, med ansvar för att bygga upp marknaden tillsammans med passande partners i Norden. Maria Skovgaards fokus kommer främst att ligga på den svenska och danska marknaden, samt på att vinna marknadsandelar inom framför allt enterprise-sektorn.

Maria Skovgaard har 15 års relevant erfarenhet inom IT-branschen och kommer närmast från en tjänst som Nordic Channel Manager på Commaxx. Hon har tidigare hjälpt till att bygga upp en solid marknad för Barracuda, ZyXEL och WatchGuard. Skovgaards erfarenhet och kunskap kommer att utgöra en grundsten för Mimecasts inträde på den nordiska marknaden.

Maria Skovgaard bor i Ølstykke, Danmark, tillsammans med sin man och deras två barn.

Om Mimecast

Mimecast levererar cybersäkerhet som hjälper tusentals organisationer världen över att göra e-post säkrare, återställa förtroende och stärka motståndskraften mot cyber-attacker. Mimecasts utökade molnsvit gör det möjligt för organisationer att implementera en omfattande strategi för cybermotståndskraft. Från e-post- och webbsäkerhet, arkiv- och dataskydd, till utbildning av medvetenhet, upptids-säkring och mer, Mimecast hjälper organisationer att stå starka inför cyberattacker, mänskliga misstag och tekniska fel.

Bilden:
Maria Skovgaard.
Bild: Mimecast