Nyheter

Structor rekryterar och satsar på flygplatsteknik

Structor Installationsteknik AB är ett specialistbolag inom installationsprojektering och utredningar. Bolaget har ett 40-tal medarbetare med kompetens inom bland annat VVS-, styr- och övervakning-, sprinkler-, el och teleinstallationer samt energistudier och beräkningar.

Bolaget har nyligen rekryterat Roger Sundberg och Christian Wising från Swedavia, båda experter inom flygplatsteknik.

Roger Sundberg har närmare tjugofem års erfarenhet av projekt och driftsfrågor på flygplatser. Han kommer närmast från en roll som teknikområdesansvarig för flygplatstekniska system och flygplansförsörjning på Swedavia projekt och uppdrag. Christian har mångårig erfarenhet som teknisk konsult inom flygplatstekniska system med särskild inriktning mot elsystem.

– Vi märker av en stor efterfrågan på utveckling, anpassning och underhåll av tekniska system på flygplatser, inte minst inom elsäkerhetsområdet. Vi är därför jätteglada över att Roger Sundberg och Christian Wising väljer att stärka upp vårt team. Nu ser vi fram emot att ta oss an fler och mer komplexa uppdrag på marknaden, säger Tobias Fröling, vd på Structor Installationsteknik AB.

– Det är entreprenörsandan i mig som fick mig att ta steget till Structor. Jag drivs av att hitta nya lösningar med säkerhet, långsiktighet och hållbarhet i fokus, säger Roger Sundberg.

– Med stor erfarenhet som teknisk konsult, och med särskild expertis inom flygplatstekniska system, känns det extra roligt att ansluta till ett av Structors specialistbolag. Tillsammans maxar vi erbjudandet gentemot våra kunder, säger Christian Wising.

Bilden:
Christian Wising och Roger Sundberg.
Bild: Structor