Nyheter

Världens tunnaste och mest robusta telefon

Ny elegant design, samma militärklassade tålighet. Cat S52 är en fräsch uppgradering av den robusta smartphonen. Den sitter fint i fickan och kan på samma gång hantera alla situationer. Du kan ta den med dig överallt utan att behöva oroa dig över att den skadas i regnet eller av att tappas i golvet. Med Cat S52 har du en sak mindre att bekymra dig om.

Trots sin lätta vikt och fickvänliga design är Cat S52 en smartphone med militärklassad tålighet. Cat telefoner
har satt standarden för robusta telefoner och här är Cat S52 inget undantag. Designad med tålighet i högsta
åtanke, Cat S52 har genomgått stränga och upprepade falltest på betong från en höjd på 1,5 m och tål att hållas helt under vatten.

Dessutom skyddas skärmen av Gorilla Glass, så med Cat S52 sker inga olyckor. Cats mest eleganta design. Tålig som alltid Cat S52 är en unik blandning av företagets tunnaste och elegantaste design någonsin och militärklassad tålighet. Den är lätt att stoppa i fickan, då den bara är 9,69 mm tunn och endast väger 210 g, och kan utsättas för alla vädertyper och förhållanden.

Alternativt låt den bara glida ner i fickan och glöm bort den.

Bäst-i-test-kamera
Cat S52s kamera är bäst i klassen. Med snabb och precis fokusering tack vare en dubbelpixel Sony Sensor, ljusa f/1.8 bländare och 1,4μm pixelstorlek som ger fantastisk prestanda även i svagt ljus är det den bästa kamera som just nu finns tillgänglig på en robust telefon.

Batteri med lång livslängd

Utrustad med ett snabbladdat 3100mAh batteri som är mer än tillräckligt för att ta dig igenom även den mest
aktivitetsspäckade dagen på bara en laddning.

Älska telefonen, dumpa rädslan

Utvecklad för att användas precis som den är utan behov av något mobilskal. Cat S52 har ett överlägset tåligt
skydd som inte kan matchas av en traditionell telefon i fodral. Det är telefonen som klarar av ett tufft liv. Använd den tryggt, utan stress eller oro för att den ska gå sönder, även om den tappas dagligen eller utsätts för
andra missöden.