Nyheter

Safetec öppnar ett kontor i Stockholm

Safetec Sverige AB öppnar sitt kontor i Stockholm den 1 februari 2020. Kontoret ingår som ett av företagen i Safetec-gruppen och kommer att stödja de strategiska målen för internationell tillväxt och utvidga företagets solida marknadsintrång för riskhantering inom transport och infrastruktur.

Safetec Sweden har redan anställt flera rådgivare med en projektportfölj, men företaget vill växa snabbt och kommer att rekrytera fler fram till 2020.

Country manager är Espen Møller Rokstad, som har lång ledarerfarenhet från olika befattningar i Safetec Norge.

– Vi vill bygga ett företag som tillhandahåller specialtjänster och som kan vidareutveckla riskhanteringsmarknaden i Norden. Till att börja med har vi sett transport och infrastruktur som en naturlig utgångspunkt i Sverige. Ett nära samarbete med andra Safetec-kontor kommer att vara viktigt för att utnyttja expertis och erfarenhet över hela världen, säger Espen Møller Rokstad.

Om Safetec:
Safetec är en ledande leverantör av riskhantering och riskbaserade supporttjänster. Företaget utför ett brett utbud av studier och råd om risker, tillförlitlighet och beredskap med hänsyn till både tekniska, mänskliga och organisatoriska frågor. Safetec har tillhandahållit tjänster till den offentliga sektorn och till offshore, maritim och landbaserad industri världen över sedan 1984. De 130 anställda finns i:
• Norge (Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger, Haugesund och Svalbard)
• Sverige (Stockholm)
• Storbritannien (London och Aberdeen)
• Malaysia (Kuala Lumpur)
• Australien (Perth)
• Singapore

Kontakt:
Espen Møller Rokstad, Country manager Safetec Sverige AB, Tel: +47 922 57 055, E-post: [email protected]

Bild: Safetec