Nyheter

Nya entreprenadjobb direkt i appen

Få tillgång till nya entreprenaduppdrag genom att kostnadsfritt skapa ett konto i Kubicom. När ditt konto är registrerat så får du automatiskt förfrågningar på nya uppdrag som passar just din kompetens. Därefter kan du enkelt lämna pris på de uppdrag du vill.

Genom att skapa ett kostnadsfritt konto i Kubicom kan du få tillgång till helt nya maskin- och transportuppdrag. Efter att du har skapat ditt konto i Kubicom kommer uppdragsförfrågningar automatiskt trilla in i appen och i din mailinkorg.

Svara på de förfrågningar som är intressanta och ange priset du önskar. Dessutom kan du enkelt lägga upp prislistor och hantera olika avtalspriser för varje kund. Vem som får utföra vilket uppdrag väljs alltid av respektive beställare hos kunden.

Bild: Kubicom